VİDEOLU ANLATIM

Vitamintakviyesi sayfalarında bu günden itibaren videolu anlatımları izleyebilirsiniz. Kulağa ve göze hitap eden videolu anlatımlarda siz değerli ziyaretçilerimizin daha çok bilgi edineceğinizi tahmin ediyoruz. Ülkemizin önde gelen web yayıncılarından Uzman Tv den derlediğimiz videolu anlatımlarda; Prof. Dr. Kerim ALPINAR, güzellik uzmanı Suna DUMANKAYA, Detoks Uzmanı Gül KAYNAK ve diğer yetkili ve işin ehli kişilere ait videolu anlatımlarını sizlere sunuyoruz. Uzmanlarımızı kısaca tanıyalım;


PROF. DR. KERİM ALPINAR


1954 yılında İstanbul'da doğdu. 1975'te İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu. 1996'da profesör unvanı aldı, daha sonra kendi isteğiyle üniversiteden ayrıldı. Uzmanlık alanı etnobotanik, Türkiye florası, bitkilerin tedavide kullanılması ve bitkilerin korunması olan Alpınar, halen Biota Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları'nda medikal müdür olarak görev yapıyor.



SUNA DUMANKAYA-Güzellik Uzmanı


1958 yılında Van'da doğdu. Anneannesi Fatma Öktem, Van'da doğanın gücünü insanlara ulaştırmakla ün yapmış bir sağlık neferiydi. İlaçların olmadığı günlerde, doğanın gücü olan otlar, yağlar ve özler ile insanları iyileştiren bir doğa ve bilim kadınıydı.Suna Dumankaya, anneannesinin kendisine aktardığı bilgilerle büyüdü. Anneannesinden aldığı bilgilerle, 25 yılı aşkın süredir doğanın gücünü insanlara ulaştırıyor.



Gül KAYNAK-Detoks Uzmanı


Tarsus Amerikan Koleji ve ardından Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olan Gül Kaynak, aynı üniversitenin Turizm-Otel İşletmeciliği Bölümü'nden de diploma aldı. Dreamlands Spa & Boutiques Türkiye'nin kuruluşunda 2002-2005 seneleri arasında Genel Müdür olarak İstanbul Bebek'te, Bodrum Türkbükü'nde Maça Kızı Oteli ve Tampa Beach'te ve Uludağ Kartanesi Otel'de şubeler açtı ve buralardaki Spa'ları yönetti.Yine Dreamlands bünyesinde Bodrum Ada Otel'de özel detoks programları düzenledi.
2000 yılında yabancı ortaklı Dundas, Ünlü & Co. adlı yabancı bir yatırım firmasında Ofis Yöneticiliği yaptı. Gül Kaynak The LifeCo bünyesine Kasım 2005'te katıldı.The LifeCo, Bodrum, Detox Center'daki detoks programını ve merkezin yöneticiliğini yapmak dışında Tayland, Almanya ve Amerika'daki çeşitli detoks merkezlerinde incelemelerde bulundu. Aynı zamanda The LifeCo bünyesinde Satış ve Pazarlama, Halkla İlişkiler çalışmalarını da yürüten Kaynak, ülkemizde detoks üzerine çeşitli topluluklarda konuşmalar yapıyor.

0 YORUM YAPILDI :