TANRININ ECZANESİNDEN SAĞLIK


Maria Treben'in 19 farklı dile çevrilen ve milyonlarca adet satan bestseller listesinin zirvesinde kalmış şifalı bitkiler kitabı: "TANRI'NIN ECZANESİNDEN SAĞLIK" Vitamintakviyesi ile buluştu.
.
Sizler için bir-iki konuya gözattık;
.
KARACİĞER HASTALIKLARI VE SİROZ
.
Sabah ve akşam yemeklerinden yarım saat önce birer fincan Kurtayağı Çayı, çok faydalıdır; siroz ve habis karaciğer hastalıklarında meydana gelen nefes darlığı, bu çay sayesinde derhal yok olur. 1/4 litre suya, bir silmeden az tatlı kaşığı hesaplanır.
.
Acı İsveç otları kompres olarak gün içerisinde 4 saat boyunca uygulanmalıdır; sabah ve öğleden sonra yatakta ikişer saat sürmesi gereken Kırkkilit buhar kompresleri yapılır. Pansumanlar yapıldığında sıcak tutulmalıdırlar.
.
SİVİLCELER
.
Yüzlerde çıkan cerahatlı sivilceler, ergenlik çağında bir çok gencin korkulu rüyasıdır ve genellikle böbrek rahatsızlığından ileri gelir. Bu nedenle çok baharatlı, tuzlu yemekler, ekşi salatalar ve içkiler kullanılmamalıdır.
.
Salatalara sos yerine yoğurt konulmalıdır. Sivilceler için 1 litre Isırganotu Çayı gün boyu içilmelidir. Haricen; ıslak yüze sabah akşam Bayır Turpu Sirkesi sürülür ve 10 dakika bekletilir.
.
Bayır Turpu'nu rendeleyip bir şişeye doldurun üstüne dolana dek üzüm veya meyve sirkesi koyun, 10 gün sıcak odada bekletin. Süzülmeden doğrudan kullanılacağı için sterilize edilmiş delik kapaklı plastik bir şişe kullanabilirsiniz. Bayır Turpu sirkenin keskinliğini alır, sirke de Bayır Turpu'nun yakıcılığını; sonuçta ortaya yüzdeki cildin dayanabileceği yumuşaklıkta bir sirke çıkar.

1 YORUM YAPILDI :

  1. Unknown dedi ki...

    Harikka